Setembre 2017 – Desembre 2017 a Tortosa i voltants

Com ja sabràs, s’acaba la meva experiència a Tortosa i Terres del Ebre. La vida em porta de tornada a la meva illa de Gran Canària en Nadal. No vull anar-me sense donar-te les gràcies per haver-me seguit fins ara. Espero que t’hagi agradat, jo he après i gaudit molt oferint aquests serveis de naturopatia i criança positiva.
Durant aquest últim trimestre de 2017, a Tortosa i voltants, una nou espai conciliador de visita: de 20:30 a 22:00 a domicili.

Serveis qu’ofereixo a aquesta hora:
– coaching en salut: si vols acompanyament per adoptar uns hàbits de vida més saludables, com poden ser un canvi d’alimentació, deixar de fumar, perdre pes de manera saludable i definitiva, millorar les digestions, comprendre què li passa a la teva pell, reduir l’estrès crònic, … Acompanyament especial a la dona en tots els seus cicles: menstruació dolorosa, síndrome premenstrual, desig de maternitat, embaràs, menopáusea (sessió de 60 min)
– Sessió de flors de Bach: si estàs passant per un moment estresante, puntual, o si t’adones que portes massa temps ancorada/o en un sentiment negatiu determinat, si et trobes perduda/o i no saps cap a on anar, aclaparament amb un nou treball, amb la nova mapaternidad, … (sessió de 30 min)
– Naturopatía infantil: millorar la salut de les teves hijxs, preparar la tardor/hivern, gestionar les seves emocions i els seus comportaments, … (sessió de 60 min)
-Especial estudiants: tècniques d’estudi, de relaxació i concentració, organització i planificació.
I dos activitats molt concretes sobre educació emocional i educacio/criaça positiva
Al centre de ioga La Llavor, el proper dissabte 30 de setembre
Més informació: https://www.facebook.com/events/123842794940607

Curs formatiu: “Resolució positiva de conflictes”

Destinat a famílies interessades a reduir de manera eficaç els conflictes a casa.
També serveix a professionals de l’educació que vulguin inspirar-se d’alguns recursos positius per mantenir un ambient harmoniós a les aules.

Comprendre per què es generen els conflictes, que sempre hi ha dues parts, i actuar sense danyar autoestimes, cobrint totes les necessitats.

Veurem com podem augmentar la nostra capacitat personal per no perdre la calma ni quedar-nos sense recursos, quan una situació ens sobrepassa.

Fem la escola positiva de parentalitat que més et convé.
Resolució positiva de conflictes, educació emocional, gestió d’estrès infantil… per a famílies en infants de 3 a 12 anys

Per a saber més: contacta@ges-te.com i www.ges-te.com
Ens desplacem fins a la teva escola, a Tortosa i voltants
Aprofita d’aquesta oferta de setembre a desembre 2017.

Moltes gràcies!!
Et deixo amb el meu últim post “cuando se te cae pelo…” que segur et va bé, perquè arriba la tardor, o perquè has estat mare 🙂